کتابچه طرح تجاری تولید انواع پودر میوه

کتابچه طرح تجاری تولید انواع پودر میوه
کتابچه طرح تجاری تولید انواع پودر میوه

این کتابچه ی ۷۱ صفحه ای در اسفند ماه ۱۳۸۶ توسط دکتر عباس درایتی فر و با موضوع ” مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید انواع پودر میوده” میباشد …

کتابچه طرح تجاری تولید انواع پودر میوه

نگهداری محصولات غذایی با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و روز به روز اهمیت جلوگیری از اتلاف مواد غذایی و طولانی نمودن و زمان ماندن آنها به دلیل رشد صادرات و به دست آوردن بازار های پایدار بیشتر نمایان می گردد

معمولاً در فراوری میوه ها تولید کنسانتره و آب آن مورد توجه خاص میباشد ولی غالباً بازار کنسانتره ها و آبمیوه ها در داخل و خارج از کشور دچار نوسانات زیادی می شود و به علت کوتاه بودن نسبی زمان ماندن آن، ضایعات زیاد و خسارات بسیار بالایی را بر تولید کنندگان آن وارد می سازد به این دلیل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن می شود

رمز فایل : www.dgknowledge.ir
اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

0