طرح مطالعاتی تولید ژلاتین از پودر استخوان

طرح مطالعاتی تولید ژلاتین از پودر استخوان

طرح مطالعاتی تولید ژلاتین از پودر استخوان

ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژن ها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت
های همبند دامها پوست خود گوشت ماهیان غیرخوراکی پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه
می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام به طور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گران
قیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه
می نمایند که اغلب به صورت پودر و گرانول تهیه و تولید می گردد …

 

 

طرح مطالعاتی تولید ژلاتین از پودر استخوان

طرح مطالعات که پیش روی شما عزیزان است مطالعاتی درباره امکان سنجی مقدماتی تولید ژلاتین از پودر استخوان می باشد. این طرح شامل چند بخش و چند فصل مختلف می باشد که در هر فصل اطلاعات مورد نیاز در ارتباط با این موضوع به شما داده می شود که به طور مختصر می‌توان گفت که در این طرح در ابتدا اقدام به معرفی محصول و سپس وضعیت عرضه و تقاضای محصول مورد بررسی قرار می گیرد و بعد از آن انواع مختلف آن همراه با ارائه راهکار و پیشنهادات جهت تولید این محصولی ارائه می‌شود. ضمنا در پایان این طرح هزینه ها و برآورد های مورد نیاز اقتصادی و بازرگانی در طرح اعلام میگردد …

 

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان

مهمترین مصارف ژلاتین در صنایع غذایی، دارویی و شیمیایی است. ژلاتین از مواد غذایی ایمن و سلامت برای انسان محسوب می شود. این ماده پروتئینی اهمیت خاصی در صنایع غذایی، دارویی، صنعتی و پزشکی دارد به ویژه در صنایع غذایی در تولید مارمالادها و ژله ها و شیرینی جات و بستنی ها کاربرد داشته و به آسانی در بدن جذب شده و حتی به هضم سایر مواد غذایی از طریق تشکیل امولسیون کمک می نماید …

 

 

 

توجه : رمز دانلود و رمز فایل فشرده در فاکتور خرید شما ذکر شده
و از طریق پروفایل شما در سایت نیز قابل دسترسی میباشد
همچنین تمام مشخصات را برای شما ایمیل میکنیم

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0