فرمت فایل
PDF
حجم فایل
1 مگابایت
امتیاز
1.5 امتیاز
تاریخ انتشار
30 مرداد 1399
تعداد فروش
2 فروش
تاریخ به روز رسانی
19 فروردین 1402
۴,۰۰۰ تومان
طرح مطالعاتی تولید ژلاتین از پودر استخوان قرار است که یک محصول پروتئینی ویژه را به ما معرفی کند. این محصول از منابع مختلف از کلاژن ها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های همبند دامها پوست خود گوشت

طرح مطالعاتی تولید ژلاتین از پودر استخوان قرار است که یک محصول پروتئینی ویژه را به ما معرفی کند. این محصول از منابع مختلف از کلاژن ها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های همبند دامها پوست خود گوشت ماهیان غیر خوراکی پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه میباشد…

از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام به طور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گران قیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه می نمایند که اغلب به صورت پودر و گرانول تهیه و تولید میگردد …

 

 

طرح مطالعاتی تولید ژلاتین از پودر استخوان

طرح مطالعات که پیش روی شما عزیزان است مطالعاتی درباره امکان سنجی مقدماتی تولید ژلاتین از پودر استخوان می باشد. این طرح شامل چند بخش و چند فصل مختلف می باشد که در هر فصل اطلاعات مورد نیاز در ارتباط با این موضوع به شما داده می شود که به طور مختصر می‌توان گفت که در این طرح در ابتدا اقدام به معرفی محصول و سپس وضعیت عرضه و تقاضای محصول مورد بررسی قرار می گیرد و بعد از آن انواع مختلف آن همراه با ارائه راهکار و پیشنهادات جهت تولید این محصولی ارائه می‌شود…

ضمنا در پایان این طرح هزینه ها و برآورد های مورد نیاز اقتصادی و بازرگانی در طرح اعلام میگردد …

 

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان

مهمترین مصارف ژلاتین در صنایع غذایی، دارویی و شیمیایی است. ژلاتین از مواد غذایی ایمن و سلامت برای انسان محسوب می شود. این ماده پروتئینی اهمیت خاصی در صنایع غذایی، دارویی، صنعتی و پزشکی دارد به ویژه در صنایع غذایی در تولید مارمالادها و ژله ها و شیرینی جات و بستنی ها کاربرد داشته و به آسانی در بدن جذب شده و حتی به هضم سایر مواد غذایی از طریق تشکیل امولسیون کمک می نماید…

 

پارامترهای تشکیل دهنده طرح مطالعاتی تولید ژلاتین از پودر استخوان:

  1. مقدمه و توضیحات: توضیحات کلی در مورد تولید ژلاتین و کاربردهای آن، اهمیت تولید ژلاتین از پودر استخوان و مزیت‌های آن نسبت به روش‌های دیگر
  2. هدف تحقیق: توضیح هدف کلی تحقیق، بررسی پارامتر‌های مختلف و بهینه سازی فرآیند تولید ژلاتین از پودر استخوان
  3. روش‌شناسی: توضیح مراحل فرآیند تولید ژلاتین از پودر استخوان، توضیح استفاده از مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای فرآیند تولید ژلاتین، توضیح شرایط عملیاتی شامل دما، زمان، pH، و غیره، روش تجزیه و تحلیل نمونه‌ها و نتایج آزمایش‌ها
  4. بررسی پارامتر‌ها: بررسی تاثیر پارامتر‌های مختلف بر کیفیت و ویژگی‌های ژلاتین تولیدی شامل زمان، دما، pH، میزان استفاده از پودر استخوان، نوع و میزان استفاده از مواد افزودنی و غیره
  5. نتایج و تحلیل داده‌ها: تجزیه و تحلیل داده‌های آزمایش‌ها و ارائه نتایج آن‌ها در قالب جداول و نمودارها، بررسی ارتباط بین پارامتر‌ها و ویژگی‌های ژلاتین تولیدی
  6. نتیجه‌گیری و پیشنهادات: خلاصه نتایج بدست آمده و بیان نتیجه‌گیری‌های کلی تحقیق، پیشنهادات برای بهبود کیفیت و بهره وری فرآیند تولید ژلاتین از پودر استخوان

 


© صفحه ژلاتین در ویکی پدیا

راهنمای خرید:
  • پیشنهاد می‌شود قبل از اقدام به خرید در سایت عضو شوید.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • فایل خریداری شده در حساب کاربری شما در بخش دانلودها نیز قابل دریافت است.
  • همچنین لینک دانلود را به ایمیل شما ارسال می‌کنیم به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
فرمت فایل

حجم فایل

تعداد صفحات

فهرست موضوعی

,

سرفصل موضوعی

استاندارد تحقیق

امکان صحافی

صفحه آرایی

طراحی گرافیک

تصویر رنگی

سال انتشار

امتیاز از 10

منبع

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح مطالعاتی تولید ژلاتین از پودر استخوان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.