مطالعات تولید ژلاتین از پودر استخوان

مطالعات تولید ژلاتین از پودر استخوان

مطالعات تولید ژلاتین از پودر استخوان

ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژن ها و مواد پروتئینی دام و استخوان و بافت های
همبند دام‌ها، پوست خوک، گوشت ماهیان غیرخوراکی، پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه
می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام به طور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد
و گران قیمت می باشد معمولاً ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر
خوراکی تهیه می نمایند که اغلب به صورت پودر و گرانول تولید میگردد …

 

مطالعات تولید ژلاتین از پودر استخوان

درطرح شغلی مطالعات تولید ژلاتین از پودر استخوان بررسی میکنم که مهمترین مصارف ژلاتین در صنایع غذایی دارویی و شیمیایی است . ژلاتین از مواد غذایی ایمن و سلامت برای انسان ها محسوب می شود، این ماده پروتئینی اهمیت خاصی در صنایع غذایی، دارویی، صنعتی و پزشکی دارد و به ویژه در صنایع غذایی در تهیه مارمالاد ها و ژله ها و شیرینی‌جات و بستنی ها کاربرد داشته و به آسانی در بدن جذب شده و حتی به هضم سایر مواد غذایی از طریق تصویب تشکیل امولسیون کمک می نماید

 

طرح شغلی تولید ژلاتین از استخوان

در صنایع غذایی از ژلاتین به عنوان ایجاد کننده ارزش و پروتئینی، قوام دهنده مایعات غذایی، پایدار کننده بعضی محصولات غذایی و در صنایع شیمیایی به خصوص صنایع عکاسی و صنایع داروسازی، به صورت تولید کپسول های ژلاتینی و… استفاده می شود. ژلاتین معمولاً به صورت پودر یا گرانول تولید می‌شود و رنگ آن زرد متمایل به قهوه‌ای و تقریباً بی بو و بدون مزه می باشد که از نظر فیزیکی تقریباً شفاف و شکننده می باشد ژلاتین در آب گرم گلیسرول و اسید استیک محلول و در حلالهای ارگانیک غیر محلول می باشد

 

کاری از گروه تحقیق و مطالعه سایت دانش دیجیتال

توجه : رمز دانلود و رمز فایل فشرده در فاکتور خرید شما ذکر شده
و از طریق پروفایل شما در سایت نیز قابل دسترسی میباشد

همچنین تمام مشخصات را برای شما ایمیل میکنیم

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0