بازدید: 1869 بازدید

برای آشنایی با صورت های فلکی ابتدا باید بدانید که به گروهی از ستاره ها که در تجسم انسان شکل و پیکربندی مشخصی را تشکیل داده باشند صورت فلکی یا پیکر آسمانی میگویند. صورت‌ های فلکی در فرهنگ‌ های گوناگون حضور داشته‌ اند و طی گذشت زمان تغییراتی هم در تقسیم‌ بندی، تعداد و نامگذاری آنها صورت گرفته است. در حال حاضر ۸۸ صورت فلکی در آسمان شناخته شده وجود دارد…

 

پاورپوینت آشنایی با صورت های فلکی

در این پاورپوینت که توسط علیرضا دادخواه تهیه شده با صورت های فلکی آشنا شده و آموزش های مربوط به نقشه خوانی آسمان نیز به شما عزیزان به صورت کاملا تصویری ارائه میشود. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که ستاره های هر صورت فلکی معمولا با هم ارتباطی ندارند و در فواصل مختلف از ما و از یکدیگر قرار گرفته اند. بنابراین شکلی را که می سازند اساسا تصادفی است…

 

نحوه نام گذاری ستارگان اکثرا به گونه ای است که ستاره های درخشان
و ستاره هایی با ویژگی های خاص دارای اسامی ویژه هستند..

 

ستاره شناسان برای تعیین درخشندگی ستارگان اصطلاح قدر ظاهری و قدر مطلق را به کار میبرنند. اغلب ستاره ها آن طور که با چشم غیر مسلح به نظر می رسد تکی نیستند بلکه دارای یک یا چند ستاره ی همدم اند که ممکن است آنها را درون تلسکوپ به راحتی دید. یکی از جذابیت های رصد ستارگان دوتایی یا چند تایی وجود رنگ های متنوع و گوناگونی آنهاست…

 

اسامی ستارهای صورت های فلکی از پرنورترین ستاره تا ستارگان کم نور
برحسب حروف یونانی و گاهی حروف انگلیسی و کدهای عددی میباشد…

کمنورترین ستارهایی که با چشم غیر مسلح می توان در آسمان کاملا تاریک
ببینیم از قدر ظاهری ۶+ هستند و پرنورترین ستاره آسمان ( شباهنگ)
از قدر ظاهری ۱.۴- میباشد…

 خورشید از قدر ۲۷- ماه بدر از قدر ۱۴- و سیاره زهره از قدر۴ – دیده میشود…

 


جهت دانلود این پاورپوینت اینجا لینک کنید

جهت دانلود نسخه PDF اینجا لینک کنید

رمز فایل : www.dgknowledge.ir