بازدید: 150 بازدید
تحقیق درباره قصه و قصه پردازی در مثنوی مولوی
تحقیق درباره قصه و قصه پردازی در مثنوی مولوی

تحقیق درباره قصه و قصه پردازی در مثنوی مولوی به عنوان یکی از شاهکارهای ادبیات فارسی، حاوی قصه‌هایی است که به صورت شعری و نثری نوشته شده‌اند و از تجربیات و دیدگاه‌های مولانا در مورد مسائل مختلف مذهبی، اخلاقی، فلسفی، اجتماعی و سیاسی نشأت گرفته‌اند. در این تحقیق، به بررسی قصه و قصه‌پردازی در مثنوی مولوی پرداخته شده است…

در این تحقیق، سعی شده است تا با مطالعه و تحلیل قصه‌های مختلف مثنوی، نحوه قصه‌پردازی مولوی، مضامین و عناصر ادبی مورد استفاده در قصه‌های او بررسی شود. همچنین، نقش و اهمیت قصه‌پردازی در ادبیات فارسی و هنر قصه‌گویی در فرهنگ ما نیز مورد بررسی قرار گرفته است…

 

تحقیق درباره قصه و قصه پردازی در مثنوی مولوی

مثنوی مولوی، یکی از معروف‌ترین و ماندگارترین آثار ادبیات فارسی است که با عنوان “مثنوی معنوی” نیز شناخته می‌شود. این اثر در بیش از ۲۶ هزار بیت، شامل قصه‌ها، حکایات، معانی و درس‌های اخلاقی و مذهبی است. یکی از ویژگی‌های بارز مثنوی، پرداختن به موضوعات اخلاقی و مذهبی به صورت قصه‌ای است. قصه‌هایی که در مثنوی به کار رفته‌اند، شامل داستان‌هایی از حیوانات، ملائکه و انسان‌ها است که در این قصه‌ها، نکاتی اخلاقی و مذهبی بیان شده است. به عنوان مثال، قصه مرغ و شتر، قصه بوک و شیر، قصه شیر و موش و … از جمله قصه‌هایی هستند که در مثنوی به کار رفته‌اند…

قصه‌ها در مثنوی، به صورت پردازشی، در قالب شعر بیان شده‌اند و به دلیل داشتن ارزش‌های اخلاقی و معنوی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. پرداختن به موضوعات اخلاقی و مذهبی به صورت قصه‌ای در مثنوی، در کمک به تبیین ارزش‌های اخلاقی و مذهبی و بهبود رفتار انسانی بسیار موثر است…

 


© صفحه مثنوی معنوی در ویکی پدیا

دانلود تحقیق درباره قصه و قصه پردازی در مثنوی مولوی