بازدید: 122 بازدید
تحقیق آشنایی با سختی آب
تحقیق آشنایی با سختی آب

تحقیق آشنایی با سختی آب قرار است ما را با موضوعی آشنا کند که می‌تواند تاثیر زیادی بر کیفیت آب داشته باشد. آب سخت، می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی در شستشو، پخت‌وپز و استفاده از لوازم خانگی شود. آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که آبی که می‌نوشید یا با آن حمام می‌کنید، چه ویژگی‌هایی دارد؟ یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های آب، سختی آن است. سختی آب، به میزان املاح معدنی موجود در آب گفته می‌شود. این املاح، معمولاً شامل کلسیم و منیزیم هستند…

 

تحقیق آشنایی با سختی آب

سختی آب، به میزان وجود املاح معدنی محلول در آب گفته می‌شود. این املاح، معمولاً کلسیم و منیزیم هستند. سختی آب، می‌تواند به دلایل مختلفی مانند قرار گرفتن آب در معرض سنگ‌های آهکی و همچنین قرار گرفتن آب در معرض خاک‌های رس و یا حتی آلودگی آب با مواد معدنی ایجاد شود. سختی آب، می‌تواند بر اساس میزان املاح معدنی موجود در آب، به دو نوع تقسیم شود:

  • سختی موقت: این نوع سختی، به دلیل وجود املاح کلسیم و منیزیم محلول در آب است. این املاح، معمولاً در دمای بالا رسوب می‌کنند.
  • سختی دائمی: این نوع سختی، به دلیل وجود املاح کلسیم و منیزیم نامحلول در آب است. این املاح، در دمای بالا رسوب نمی‌کنند.

 


© صفحه آب سخت در ویکی پدیا

دانلود تحقیق آشنایی با سختی آب